Massages

Ontspannend en helend

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtengang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is.

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed en lymfestromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsels worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Aromamassage

Bij aromamassage gebruikt men een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling kan per persoon verschillen omdat men het mengsel gaat afstemmen op het doel van de massage. Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De aroma’s spelen een centrale rol. Je ziet, hoort, ruikt, voelt en denkt weer helderder.

Voor de massage zal dus eerst gevraagd worden wat u verwacht; rustgevend, stimulerend,… Naargelang uw vraag wordt dan een gepaste olie gekozen. Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Je voelt de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden.

De masseurs en massseuses van Sauna de Waterakkers geven u een keuze uit:

   • (Aroma) Ontspanningsmassage (rug, schouders & nek – 30 min.)
   • (Aroma) Ontspanningsmassage (lichaam – 60 min.)
   • Hot stone massage (rug, schouders & nek – 30 min.)
   • Hot stone massage (lichaam – 60 min)

Voor de tarieven verwijzen wij u graag naar http://saunadewaterakkers.nl/onze-tarieven/