U kunt met de muis over de afbeeldingen bewegen, om zo meer informatie per faciliteit te verkrijgen.

Het gebruik van een eigen afsluitbare kledingkast is inbegrepen bij de prijs van een entree.

Afsluitbare kledingkasten

Bij ons kunt u gebruik maken van verschillende douchegelegenheden.

Douchegelegenheid

Naast onze kruidenbaden vindt u de warme stenen van het Tecaldarium. Gewoon even lekker genieten en heerlijk relaxen op deze warme stenen.

Tecaldarium (warme stenen)

De warme turbodouche geeft de warmte en ontspanning. De krachtige stralen geven het effect van een massage op het lichaam.

Warme turbodouche

Een kruidenbad is een warmwaterbad waar u zelf de kruidenolie bij kan toevoegen. Er zijn verschillende kruidenolie’s te verkrijgen bij ons. Iedere olie heeft weer z’n eigen werking.

Kruidenbaden

In geval van mooi weer kunt u bij ons buiten in de tuin op heerlijke ligbedden in de zon liggen of zitten. Er is ook een douche gelegenheid buiten.

Patio met koud waterafspoelplaats

Massage salon

Een Infraroodsauna ontspant uw lichaam volledig. Het helpt bij de verwijdering van afvalstoffen, zorgt voor herstel en verlichting bij spier en gewrichtspijnen.

Infraroodcabine

Onze zonnebanken bieden wij aan voor een vriendelijke prijs. Wilt u gebruik maken van de sauna en zonnebank dan is het arrangement “Sauna Compleet aan te raden.

Zonnebanken

De whirlpool is een verwarmd bad waar bellen in worden gevormd door middel van lucht. Als u zich in de “hot whirlpool” bevindt, merkt u gelijk dat het een ontspannend effect heeft op lichaam en geest.

Whirlpool

Door het voetenbad kan het lichaam zich voorbereiden op een saunagang door de opwarming van bloedvaten. Door het afwisselen van een koud en warm voetenbad bevordert u de bloedsomloop.

Warm en koud voetenbad

Op de zonnige dagen kunt u  heerlijk genieten van de zon en op de wat frissere dagen kunt u boven ook afkoelen. Het dakterras is alleen via een trap te bereiken.

Dakterras

Een dompelput is een klein koud waterbad voor het afkoelen van uw lichaam. De dompelput kunt u gebruiken na een koude douche. U kunt er gebruik van maken als uw lichaamstemperatuur hoog is opgelopen en deze weer naar beneden wilt brengen.

Koud water dompelput

Een stoombad is een warme ruimte met een hoge luchtvochtigheid. De huidporiën gaan openstaan en dan verlaten afvalstoffen het lichaam door te zweten. Naast de huidreiniging heeft het stoombad ook een ontspannende werking.

Turks stoombad

Bij ons krijgt u bij entree een gratis bakje scrubzout. Zo kunt u zichzelf heerlijk scrubben onder de douche.

Gelegenheid tot scrubben

In de rustruimte kunt u relaxen op comfortabele ligbanken en genieten van een drankje. Er zijn verschillende magazines aanwezig en u kunt daar ook de krant lezen.

Rustruimte

Een sauna met een lagere temperatuur en een hoge luchtvochtigheid
Het Sanarium is de nieuwste trend op sauna gebied, de uit hout opgetrokken cabine heeft een aangename temperatuur van 55 graden Celsius maar ook een hoge luchtvochtigheidsgraad door een constante toevoer van stoom. Voor iedereen die de sauna te heet vindt en het stoombad te vochtig is het Sanarium een uitkomst.

Sanarium

We hebben in Sauna de Waterakkers een klein compact zwembad wat heerlijk ontspannen is voor lichaam en geest.
Bij het zwembad zit ook een waterval, mocht u het ontspannend vinden om deze aan te hebben kunt u dat altijd aangeven bij een van onze medewerkers.

Zwembad met waterval

In onze relaxruimte kunt u het “vochtgehalte” op peil te houden. De bar is o.a. voorzien van vele frisdranken en sappen en een goed glas bier, wijn of iets sterkers is er uiteraard ook verkrijgbaar. De bar is dagelijks geopend tot 22.45 uur. In de rustruimten, restaurant, en bij de bar is het dragen van een badjas altijd verplicht.

Gezellige bar

Schoonheidssalon Beauty & Skincare is is de plek om te ontspannen en tot rust te komen. U kunt genieten van diverse schoonheidsbehandelingen.

Schoonheidssalon

In deze sauna zijn afwisselend vier kleuren via lampen in het plafond zichtbaar die elk hun specifieke werking hebben op lichaam en geest. De saunacabine is een houten Finse sauna, met veel verlichting. Deze verlichting bestaat uit 4 kleuren, waarbij elke kleur ca. 14 minuten brandt waarna deze wisselt met de volgende kleur. Elke kleur heeft een aparte werking op de gesteldheid van de mens.

Helarium (kleurensauna)

Het culinaire gedeelte wordt verzorgd door het Familierestaurant de Waterakkers. Op de uitgebreide menukaart staat een keur aan heerlijke gerechten; van een eenvoudig tussendoortje tot een uitgebreid 4-gangen diner.

Uitstekende keuken

Opgietsauna

Whirlpool (8 personen)

Filmkamer