Activiteiten

Activiteiten

Opgietingen

Een opgietsessie is één van meest relaxerende ervaringen die je ooit kan meemaken. Een saunameester (of opgietmeester) gaat mee de sauna in en giet een speciale mix van water en etherische olie op de stenen. Op deze manier wordt er niet alleen een heerlijke geur, maar ook waterdamp verspreid.


De opgieter wappert met een handdoek, waardoor de isolerende luchtlaag rond uw lichaam wordt weggeblazen. Dat geeft een extra warm gevoel, het is zelfs zo bijzonder dat u er, ondanks het hete gevoel, kippenvel van krijgt. Na de sessie ervaart u een rust zoals nooit tevoren.


Kortom, wie nog nooit een opgietsessie meemaakte, moet dat absoluut eens proberen!

Wanneer is er een opgieting?

Maandag

15:00

20:00

Dinsdag

15:00WoensdagDonderdag

15:00Vrijdag

15:00 

17:00 

20:00 

Zaterdag
Zondag

15:00Klankschaalsessies

Een klankschaalsessie is een heerlijk Wellness gebeuren. Ons lichaam bestaat 70% uit water. Door klanken wordt het in golvende beweging gebracht en raakt het zo alle cellen in je lichaam aan.

 

Het is als een innerlijke massage waardoor het een diepe ontspanning geeft en een weldaad voor lichaam en geest.

 

Een sessie duurt ongeveer 20 minuten.  Na afloop is er gelegenheid tot korte geleide meditatie en energieoverdracht. Dit duurt ook ongeveer 20 minuten.

 

De klankschaalsessies vinden plaats in onze filmruimte.

 

Marouscha geeft klankschaalsessies op de zaterdag en de onderstaande avonden.

 

Jan Paul komt van tijd tot tijd (meestal op maandag, donderdag of vrijdag) en combineert zo nu en dan een opgietsessie met een klankschaalsessie. Een bijzondere ervaring...

 

 

Wanneer is er een klankschaalsessie?

Maandag
Dinsdag
Woensdag

15:00


20:00

Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

15:00


20:00

Zondag
Er zijn naast onze vaste opgietsessies, diverse andere tijdstippen waarop deze gegeven worden. Deze extra sessies worden apart aangegeven.


Er zijn naast onze vaste klankschaalsessies, diverse andere tijdstippen waarop deze gegeven worden. Deze extra sessies worden apart aangegeven.Sauna de Waterakkers

Kerkweg 217

1964 KJ Heemskerk

Tel : 0251 - 23 43 44

E-mail: info@saunadewaterakkers.nl