MASSAGES

 Naast de ontspannende werking, heeft een massage uiteenlopende positieve effecten op uw lichaam: het activeert de bloedsomloop, het verlicht pijn en het ondersteunt de lymfestroom die zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen.


Ons team van masseuses staat van dinsdag tot en met zondag vanaf  11:00 uur voor u klaar.

Ontspanningsmassage


Bij een ontspanningsmassage is er sprake van een kalmerende en een rustgevende werking, door de spieren te laten ontspannen. Daarnaast zal de bloeddoorstroming bevorderen en is het mogelijk om de stofwisseling te verbeteren. Het is een vrij zachte behandeling, die ervoor zorgt dat u  zich bovendien bewust kan worden van het eigen lichaam. Er vindt bij een ontspanningsmassage een behandeling plaats voor zowel het lichaam als het hoofd, het is immers van belang om die als één geheel te beschouwen.


30 minuten - €32,50

60 minuten - €60,-

Hotstonemassage


Een hotstonemassage is een lichaamsmassage met warme stenen. De temperatuur van de stenen  ligt om en nabij de 45 graden. De hotstonemassage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen; vulkanische stenen.

 

Door de combinatie van warmte en beweging kan diep in het spierweefsel worden gemasseerd, wat de behandeling intensief maakt. Tevens worden alle blokkades opgeheven. Een hotstonemassage draagt bij aan zelfherstel van het lichaam. Het zorgt voor afvoer van afvalstoffen, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans.


30 minuten - €35,00

60 minuten - €65,-

BOEK HIER UW MASSAGE