Corona maatregelen 

Beste  gasten van Sauna de Waterakkers,


Het tonen van een Coronatoegangsbewijs en een geldig ID bij het inchecken is voor alle saunabedrijven die als gecombineerd bedrijf sauna-, wellness-en horecafaciliteiten samen laten komen, verplicht gesteld.


Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. De overheid geeft als dringend advies "de anderhalve meter" te respecteren. Sauna de Waterakkers laat een beperkt aantal gasten toe. Hierdoor heeft u als gast nóg meer rust en ruimte om te ontspannen. Wij vragen u een gepaste afstand van elkaar te houden elkaar zoveel mogelijk ruimte te geven.


Het vooraf reserveren van je saunabezoek is verplicht. Houd je ook aan de afgesproken aankomsttijd.


Wat heeft u nodig?

 

* U dient in het bezit te zijn van een geldige Corona vaccinatiebewijs (in NL is een vaccinatie meestal geldig van 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd) of-

 

* Negatieve test uitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit of-

 

* Bewijs van Herstel. Wanneer u Corona heeft gehad, kunt u een bewijs krijgen van uw huisarts. Deze wordt afgegeven 11 dagen nadat u positief op Corona bent getest en is maximaal 180 dagen geldig.

 

Bij het inchecken zal deze controle plaatsvinden d.m.v. het scannen van uw Corona Check-App en het laten zien van een geldig ID (paspoort, rijbewijs of Identiteitskaart).

 

Het coronatoegangsbewijs kan worden aangemaakt in de vorm van een QR code via de Coronacheck app of op papier via https://coronacheck.nl/.nl. Zonder geldige QR code mogen wij u helaas geen toegang verlenen.


Wij vertrouwen op uw begrip voor de door ons te nemen maatregelen en kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen. Voor annuleringen verwijzen wij u graag naar onze website www.saunadewaterakkers.nl.Met vriendelijke groet,


Team Sauna de Waterakkers