ACTIVITEITEN
aangeboden door Sauna de Waterakkers

TIJDEN VAN AROMA-OPGIETSESSIES

AROMA-OPGIETSESSIESEen opgietsessie is één van meest relaxerende ervaringen die je ooit kan meemaken. Een saunameester (of opgietmeester) gaat mee de sauna in en giet een speciale mix van water en etherische olie op de stenen. Op deze manier wordt er niet alleen een heerlijke geur, maar ook waterdamp verspreid.


De opgieter wappert met een handdoek, waardoor de isolerende luchtlaag rond uw lichaam wordt weggeblazen. Dat geeft een extra warm gevoel, het is zelfs zo bijzonder dat u er, ondanks het hete gevoel, kippenvel van krijgt. Na de sessie ervaart u een rust zoals nooit tevoren.

 

Kortom, wie nog nooit een opgietsessie meemaakte, moet dat absoluut eens proberen!

KLANKSCHAALSESSIESEen klankschaalsessie is een heerlijk Wellness gebeuren. Ons lichaam bestaat 70% uit water. Door klanken wordt het in golvende beweging gebracht en raakt het zo alle cellen in je lichaam aan.

 

Het is als een innerlijke massage waardoor het een diepe ontspanning geeft en een weldaad voor lichaam en geest.

 

Een sessie duurt ongeveer 20 minuten.  Na afloop is er gelegenheid tot korte geleide meditatie en energieoverdracht. Dit duurt ook ongeveer 20 minuten.

 

De klankschaalsessies vinden plaats in onze filmkamer.


Iedere laatse dinsdag van de maand hebben wij een opgietsessie in combinatie met een klankschaalsessie in de opgietsauna om 14:00 en 16:00 uur.

Dinsdag

15:00 uurWoensdag

16:00 uur


20:00 uur

Donderdag

14:00 uur

16:00 uur

Vrijdag

Wisselend 

aanbod

Zaterdag

14:00 uur

16:00

20:00 uur

Zondag

15:00 uur


TIJDEN VAN DE KLANKSCHAALSESSIES

DinsdagWoensdag

14:00 uur

15:00 uur


Donderdag


VrijdagZaterdag

14:00 uur

15:00 uur

Zondag

14:00 uur

15:00 uur


Naast de vaste klankschaalsessies, komt het geregeld voor dat er extra sessies zijn. Informeer hiernaar bij de gastheer/-vrouw op de dag dat u de sauna bezoekt.