ACTIVITEITEN
aangeboden door Sauna de Waterakkers

AROMA-OPGIETSESSIESEen opgietsessie is één van meest relaxerende ervaringen die je ooit kan meemaken. Een saunameester (of opgietmeester) gaat mee de sauna in en giet een speciale mix van water en etherische olie op de stenen. Op deze manier wordt er niet alleen een heerlijke geur, maar ook waterdamp verspreid.


De opgieter wappert met een handdoek, waardoor de isolerende luchtlaag rond uw lichaam wordt weggeblazen. Dat geeft een extra warm gevoel, het is zelfs zo bijzonder dat u er, ondanks het hete gevoel, kippenvel van kan krijgen. Na de sessie ervaart u een rust zoals nooit tevoren.

 

Kortom, wie nog nooit een opgietsessie meemaakte, moet dat absoluut eens proberen!Iedere tweede donderdag en laatse dinsdag van de maand hebben wij een opgietsessie in combinatie met een klankschaalsessie in de opgietsauna.

KLANKSCHAALSESSIESEen klankschaalsessie is een heerlijk Wellness gebeuren. Ons lichaam bestaat 70% uit water. Door klanken wordt het in golvende beweging gebracht en raakt het zo alle cellen in je lichaam aan.

 

Het is als een innerlijke massage waardoor het een diepe ontspanning geeft en een weldaad voor lichaam en geest.

 

Een sessie duurt ongeveer 20 minuten.  Na afloop is er gelegenheid tot korte geleide meditatie en energieoverdracht. Dit duurt ook ongeveer 20 minuten.

 

De klankschaalsessies vinden plaats in onze filmkamer.


Bij Sauna de Waterakkers proberen wij elke dag één of meerdere opgietsessies voor onze gasten te organiseren. Wij zijn erg dankbaar voor onze vrijwilligers die dit mogelijk maken.


Wij werken met een bandjes systeem omdat wij voor de opgieting een maximaal aanal personen hanteren. (de sessies zijn niet vooraf te reserveren)


Tijden en informatie over de opgietingen wordt verstrekt door ons personeel aan de receptie.

Bij Sauna de Waterakkers proberen wij elke dag één of meerdere klankschaalsessies voor onze gasten te organiseren. Wij zijn erg dankbaar voor onze vrijwilligers die dit mogelijk maken.


Wij werken met een bandjes systeem omdat wij voor de Klankschalen een maximaal aanal personen hanteren. (de sessies zijn niet vooraf te reserveren)


Tijden en informatie over deze klankschaalsesies wordt verstrekt door ons personeel aan de receptie.