Vacatures

Lijkt het jou leuk om ons team bij Sauna de Waterakkers te versterken?
Momenteel zijn wij op zoek naar de onder genoemde collega's.

Open sollicitatie's zijn altijd welkom. 

Ben jij  gastvij en vind je het leuk om onze gasten te begelijden en bedienen tijdens hun sauna verblijf. Dan is dit de leukste en de meest afwisselende horeca baan! Bij ons ben je zowel verandwoordelijk voor het bedienen van de gasten in het restaurant. En het in en uit-checken bij de receptie.

Vind jij het leuk om te koken?

Sinds kort beschikken wij over onze eigen keuken.

Wij serveren zowel lunch als diner gerechten. Het is een kleine één / twee man's keuken. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen inbreng.


Hygiëne is erg belangrijk in de sauna. De schoonmaak taken zijn daarom ook onmisbaar. Vanwege de warmte aan het einde van de dag maken wij de sauna's, zwembaden en omliggende ruimtes altijd smorgens voor openingstijd schoon. Dit gebeurt tussen 07.00 en 10.30 op Dinsdag t/m Zondag.

Wij bieden onze gasten graag verschillende behandelingen aan tijdens onze openingstijden. Wij werken voornamelijk met massage medewerkers op zzp basis. 

Wij zijn opzoek naar iemand die hier van toegevoegde waarde kan zijn. (partime)

Lijken meer van de boven genoemde vacatures je leuk? Het is bij ons ook zeker mogelijk om deze werkzaamheden te combineren. Wij zijn een klein team en werken nauw samen. 


Kortom gezellig en afwisselend!
Mail naar: info@saunadewaterakkers.nl

of

Bel: 0251-234344