Vacatures

Lijkt het jou leuk om ons team bij Sauna de Waterakkers te versterken?
Momenteel zijn wij op zoek naar de onder genoemde collega's.

Open sollicitatie's zijn altijd welkom. 

Als gastvrouw/gastheer heb je bij Sauna de Waterakkers een leuke afwisselende baan. Je bent verantwoordelijk voor onze gasten. Je werk achter de receptie om de gasten in- en uit te cheken, en in het restaurant om iedereen van een drankje, lunch of diner te voorzien. En nog veel meer wisselende werkzaamheden.

Deze werkzaamheden vinden plaats in diensten die afwisselen tussen 10.30uur en 22.30uur, gebaseert op onze openingstijden en dagen.

Sinds kort beschikken wij over onze eigen keuken. Wij serveren zowel lunch als diner gerechten. Het is een kleine één / twee man's keuken. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. 

Hygiëne is erg belangrijk in de sauna. De schoonmaak taken zijn daarom ook onmisbaar. Vanwege de warmte aan het einde van de dag maken wij de sauna's, zwembaden en omliggende ruimtes altijd smorgens voor openingstijd schoon. Dit gebeurt tussen 07.00 en 10.30 op Dinsdag t/m Zondag.

Wij bieden onze gasten graag verschillende behandelingen aan tijdens onze openingstijden. Wij werken voornamelijk met massage medewerkers op zzp basis. Momenteel werkt iedereen enkele dagen. Daardoor vallen er helaas veel gaten in de week. Wij zijn opzoek naar iemand die hier van toegevoegde waarde kan zijn. Zowel fulltime als partime.

Lijken meer van de boven genoemde vacatures je leuk? Het is bij ons ook zeker mogelijk om deze werkzaamheden te combineren. Wij zijn een klein team en werken nauw samen. 


Kortom gezellig en afwisselend!
Mail naar: info@saunadewaterakkers.nl

of

Bel: 0251-234344